Hitz

Det moderne kopi og festband

Hitz er et moderne kopi- og festband, der sætter nye standarder for, hvad genren kan. Her får du et energifyldt og dygtigt orkester med en kæmpe lyd og en stærk mandlig vokal.

Bandet består af velklingende, professionelle musikere med erfaring fra hundredvis af livejobs – med et repertoire, der i den grad følger med trend og tid med fortolkninger af tidens største hits fra Lukas Graham, Coldplay, Michael Jackson, Ed Sheeran, Joey Moe, Justin Timberlake, Bruno Mars og mange flere.

Bandet leverer et overflødighedshorn af hits, og showet kan sagtens skræddersyes til enhver lejlighed. Bandet indgår gerne dialog om den bedste løsning for kunden.

hitz
Evigt oplagte HITZ – professionelt cover musik til din fest

Vi egner os bedst til de større scener med masser af lys og lyd, herunder firma- og halfester, byfester, festivaler og lignende, men vi spiller også ved bryllupper, fødselsdage etc.

Lyt til bandet

HITZ coverband

Repertoire

Når du booker HITZ Coverband får du alle de fedeste pop hits. Vores repertoire spænder bredt over både danske og udenlandske kunstnere og vi sætter vores personlige touch på hver enkelt sang. 

​Forestil dig en fest hvor Bruno Mars, Michael Jackson, Justin Timberlake, Coldplay, Lucas Graham, Scarlet Pleasure, David Bowie, Daft Punk og The Weekend stod for underholdningen. 

​Er det et traditionelt Partyband du søger er det ikke os du skal have fat i. Vi går nemlig ikke på kompromis, og vi spiller de numre vi har med, fordi vi ved det fungerer og fordi det er det vi brænder for. ​Til gengæld får du et gennemført og sprudlende show hver eneste gang vi går på scenen. 

​Book os til firmafesten, brylluppet, fødselsdagen, halfesten, byfest, festival eller hvilken som helst anden festlig lejlighed.  HITZ er dit festband nr. 1!

SEND HITZ EN BESKED

Vil du booke HITZ eller blot have mere information omkring hvad vi kan gøre for din fest? Send os en besked.

Skriv din besked til bandet her

Lokation

Placering: Slagelse
Spiller i hele Danmark

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

Følg ditfestband.dk på følgende medier: