Imitation

Vi er Imitation og er ét af Danmarks mest populære og veletablerede festbands. Vi består af 4 erfarne musikere. 

Vores fokus er altid på at levere dansevenlige “monsterhits” fra de seneste 5-6 årtier og frem til nutidens radiohits. 

​Hvad enten det drejer sig om bryllupsfesten, julefrokosten eller en rund fødselsdag, så er Imitation det rigtige festband til at sikre, at alle dine gæster ender på dansegulvet!

Vi har et stort repertoire af numre og  tilpasser vores optræden til netop din fest. Vi kan spille alt fra Beatles til Volbeat og alt derimellem!

Hør Imitation

Imitation

Hos Imitation kan du sikre den musikalske underholdning hele aftenen igennem. Foruden en liveoptræden tilbyder vi bl.a. også dinnermusik under maden (enten akustisk solo/duo/trio eller keyboard). Ønsker du en mere afdæmpet og intim koncertoptræden, har vi ligeledes omfattende erfaring i at optræde i rent akustisk opsætning. Det er fx. oplagt til mindre steder eller havefester.

​Skulle du afslutningsvist ønske, at festen fortsætter til langt ud på natten, så har vi et omfattende netværk og et fast samarbejde med en række DJ’s, som kan tage over, når vores optræden er afsluttet på aftenen. Ønsker du selv at være DJ resten af aftenen, er det efter aftale muligt at leje vores anlæg (både lys men også lyden i form af mixer, højtalere og tilslutningskabler), så du blot skal afspille de ønskede numre fra din playlist på din smartphone. Herved sikres et uafbrudt dansegulv. 

​Hvad enten det drejer om bryllupsfesten, julefrokosten eller en rund fødselsdag, så er Imitation det rigtige festband til at sikre, at alle dine gæster ender på dansegulvet!

Kontakt Imitation

Skriv din besked til bandet her

Lokation

Placering: København
Spiller i hele Danmark

Følg ditfestband.dk på følgende medier: