Klaus og Servants

Med et repertoire på over 400 numre – lige fra populære klassikere som My Boy Lollipop og Apache over Melodi Grand Prix numre som Cliche Love Song og Smuk som et stjerneskud samt Klaus & Servants egne sange som Herstedvester, Bank tre gange og Den bedste pige til de nyeste hits – sikrer Klaus & Servants den helt rigtige stemning.

Til ethvert arrangement

Uanset arrangementets art har Klaus & Servants et musikalsk koncept, der passer. Bandets størrelse og repertoire sammensættes altid, så det matcher – lige fra forsamlingshus til festival – og deres FLOOR SHOW er en massiv succes. Det giver virkelig stemning, når musikerne går rundt blandt gæsterne med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter.

Klaus og servants
Klaus og Servants spiller op til din fest

Stort og flot repertoire

spiller og underholder til alle former for events – foreningsarrangementer, private mærkedage og firmafester.

Det er hit på hit med et repertoire på over 400 numre, og deres FLOOR SHOW er en massiv succes. Det gi’r virkelig stemning, når musikerne går rundt blandt gæsterne med trådløse mikrofoner og ditto instrumenter – nærhed, humør og duet med publikum er noget, folk tænder på.

Klaus & Servants når hele vejen rundt:

  • 60-70-80’er Rock/Pop Hits
  • Schlager Hits
  • Danske og undenlandske hits
  • Egne Hits

Om Klaus & Servants

Med over 400 numre på repertoiret kan Klaus & Servants levere live musik og levende underholdning for enhver smag til alle former for fester.
Musik og underholdning tilpasses det enkelte arrangement, så publikum får nogle uforglemmelige timer og en glad oplevelse.

Klaus Strand-Holm kommer gerne ud SOLO med sin guitar, men kan også ledsages af én eller to musikere på keyboard, bas eller trommer.

Klaus & Servants medbringer efter aftale lyd og lys.

Udover den originale Klaus & Servants sound tilbyder bandet forskellige musikkoncepter.
Uanset om der er tale om fest i byens forsamlingshus, firmafest, generalforsamling i den lokale Brugs, idrætsfest eller den private mærkedag, leverer Klaus & Servants underholdning, der matcher.

Kontakt Klaus og Servants

Følg ditfestband.dk på følgende medier: