Kontakt ditfestband

Vi er din lette vej til musikeren

På ditfestband.dk er vejen fra dig og til dit næste live band sikret. Du finder musikken på siden jer og skriver direkte til kunstneren. Er du i tvivl om hvilket band der passer til din fest? Det hjælper vi gerne med at finde ud af. Læs blandet andet hvorfor det er en god ide at bruge et live band til fest.

Hvem, hvad og hvorfor

ditfestband.dk drives af Anders Nimb. Han er udøvende musiker og har gennem de sidste 10 år arbejdet med band booking.

Ved siden af musikken arbejder han med marketing og SEO optimering på hjemmesider. Grundet til at ditfestband.dk er opstået er grundet de booking portal modeller der findes i dag. Det koster ofte bandet penge at byde på en kundes fest. Det er en model der ikke er rar. Den er ikke gennemskuelig. På ditfestband.dk kan kunden skrive direkte til bandet.

Vi er derfor ikke mellemmand på økonomi. Vi er mellemled på formidlingen. Det koster derfor ikke penge at finde et band. Kunden og bandet snakker direkte sammen. Hvad er jeres forretningsmodel? Vi vil ikke tjene penge på at bands kan få spillejob. Det lyder måske lidt absurdt men så adskiller vi os ikke fra andre i samme marked. Måden vi kan tjene penge på er hvis en kunde vil have ditfestband.dk til at arrangere deres event. Tillige have kontakt med band og så videre.

Kontakt os via formularen her. Vi svarer altid inden for et par timer. Du er snart på vej til den fantastiske følelse af live musik til din næste fest:

Har i en hjemmeside?
Hvor har i base