Mika Vandborg gæst i Danske Guitarister

Mika Vandborg har været et smut forbi Martin Klaja’s Youtube kanal “Danske Guitarister” Mika kender nogle måske fra Claus Hempler, Love Shop og Electric Guitars og for blandt andet 10 år med GNAGS.

Martin Klaja’s voksende Youtube Kanal “Danske Guitarister” udmærker sig ved at være guitarnørdernes vandhuld. En times pause fra hverdagen med spændende gæster.

På kort tid har Martin gjort det som ingen anden i Danmark har kunne gøre endnu. Skabt en bestseller i et niche univers. En times åndehul for guitarister og fans af genren. Konceptet er simpelt. Det gælder om at glemme tiden, at give seeren et indblik i, hvor man kan komme hen som musiker og guitarist.

Mika Vandborg gæster Martin Klaja på hans Youtube kanal “Danske Guitarister”

It’s only rock and roll but i like it

Som guitarist og udøvende musiker vil jeg give mig selv betegnelsen arbejdshest. Jeg er guitaristen, som spiller op til fest efter fest i mit eget etablerede partyband. Jeg fik aldrig en musisk uddannelse (musik konservatoriet) eller havde ambitioner om samme. Dog er det blevet til fast arbejde hver weekend som musiker.

Jeg har selv mødt flere af Martin Klaja’s gæster gennem min rejse i musikermiljøet. Selvom vi alle er forskellige og fået hvert vores ud af musikken har vi en ting til fælles! Passionen for en god guitar, en guitar pedal eller en bestemt forstærker. Det er det som binder os alle sammen.

Martin har i skrivende stund lavet en god potion “Danske Guitarister” som du ikke må gå glip af. Navne som Kasper Falkenberg, Søren Andersen, Anders Bo Jespersen og Aske Jacoby er allerede i kassen. Her er timers underholdning for enhver smag og stilart.

martin klaja danske guitarister
Mika (t.v.) og Martin (t.h.) snakker røverhistorier, guitarer, helte og det at have sin egen stil

Har du det ligesom mig?

Så skal du kigge over på Martin’s Youtube kanal. Jeg er fast seer. Der findes ikke noget reelt guitar TV for os med dansk som modersmål. Hvor vi rent faktisk møder danske musikere, hvor vi for en stund deler passion om gear og hvorfor vi aldrig har købt den sidste guitar.

Indtil videre 5 stjerner her fra. Martin Klaja du gør det godt!