musiker kontrakt skabelon

Lav en kontrakt med din musiker brug en kontrakt skabelon

En kontrakt er en bindende aftale som sikrer både musiker og kunde, at det aftale produkt leveres i det omfang i blev enige om.

Hvad enten du er musiker eller kunden som booker musikken skal i altid få lavet en kontrakt. Med jeres aftale på skrift kan begge parter skrive under på præcis hvad i aftale. Hvis du er musiker vo jeg anbefale at du bruger kontrakten fra dansk musiker forbund. Den sikrer at alle væsentlige detaljer i forbindelse med booking af live musik.

kontrakt skabelon
Med en kontrakt som er i orden kan musikken begynde

Kontrakt skabelon til musik samt udøvende kunstnere

Der ligger allerede en standardkontrakt klar fra DMF (Dansk Musiker Forbund) på nettet. Du skal bare hente den og udfylde de tomme felter. Kontrakten deles af både musiker og kunde. Her i kan i få alle nødvendige detaljer på plads. I deler dermed samme dokument og ved derfor begge parter hvad som er aftalt.

Kontrakterne kan downloades som PDF filer her

Når kontrakten er udfyldt fra musikernes side sendes den til godkendelse hos arrangøren. Kontrakten kan sendes via mail eller post. Inden du udfylder kontrakten er det en god ide at du kender detaljerne på spillejobbet. Snak derfor med kunden inden du udfylder. Udfyld derefter kontrakten grundigt. Det giver et professionelt udtryk at have sine ting i orden.

Brug kontrakten igen til næste arrangement

Når du har udfyldt jeres egen info på DMF kontrakten så gem PDF filen. Så er den klar til brug fremover. Du slipper dermed for at udfylde de samme info flere gange. Er i et band med varierende medlemmer kan det være du skal opdatere den lidt oftere.

Sikkerhed for dig og kunden

Om du er arrangør (kunde) eller udøvende kunster er en kontrakt skabelon en sikkerhed for at i er enige om hvilke forpligtelser i hver især har. Har man mange jobs kan noget så simpelt som at adressen på spillestedet og hvilket tidspunkt i skulle spille være en livsredder. Ofte bliver kontrakter indgået hele og halve år i forvejen. Husker du de detaljer i aftale for 6 måneder siden?

Hav derfor kontrakten tilgængelig et sted hvor du hurtig kan få adgang til den.

Udformingen af kontrakten er din og kunden sikkerhed for at i er enige. Emner som:

  • Hvad koster i
  • Hvor længe skal i spille
  • Adresse på spillestedet
  • Kontaktpersoner
  • Navne
  • Numre
  • Mail adresse
  • Fik i aftalt noget om forplejning
  • Hvornår har i krav på at slutte

Listen er lang og kunne rumme mange flere spørgsmål. Sikrer i jer disse ting i dag?

Rigtig god spillelyst

Kontrakten er blot et af de værktøjer i som band og dig som booker bandet kan være glade for. Den tager 5 minutter at udfylde. I er begge parter sikret enighed om aftalen. Man kan med ro i sindet se fremad og glæde sig til en aften med livemusik.

Ditfestband.dk hjælper gerne dig

Er du kunde og skal booke festmusik til din store dag, firmafest, bryllup eller lignende så hjælper vi gerne. Lige fra kontakt til det rette band til indgåelse af kontrakter med mere. Har du derfor lyst til blot at nyde festen og ikke tænkte på det praktisk så klik her og kontakt ditfestband.dk VI planlægger gerne din aften.